Services

Zeefdruk

In een tijd waarin steeds meer digitaal geproduceerd wordt, bedrukken wij vinyl en andere materialen nog op de traditionele manier. Wij richten ons hierbij vooral op hoogwaardig zeefdrukwerk. Indien een opdracht dit vraagt, gaan we op zoek naar de grenzen van het mogelijke. Met meer dan 25 jaar kennis en ervaring van materialen en inkten kunnen we elk project aan.

De stickers die wij onder andere kunnen leveren zijn:

 • Standaard stickers op vinyl en papier
 • Dubbelzijdige stickers
 • Keurings- en controle stickers
 • Anti-fraude of ultra destructable stickers
 • Helmstickers
 • Pictogram stickers
 • Magneetstickers
 • Domingstickers
 • Leidingstickers
 • Leidingmarkering
 • Textiel stickers

Daarnaast bedrukken wij alles wat een vlak oppervlakte heeft met een maximale hoogte van 30 mm. Wanneer je items hebt die een ander formaat hebben, kunnen wij onze machine ombouwen zodat we bijvoorbeeld frontplaten, kofferdeksels en computerschermen ook van uw logo kunnen voorzien.

Wij leveren en bedrukken allerlei kunststof borden zoals trespa, forex, dibond, kanaalplaat en geborsteld aluminium en snijden deze uit in elk gewenst formaat. Ook kunnen wij drukwerk veredelen. Daarbij kun je denken aan het drukken van een vernislaag of een scratch-off laag op kraskaarten.

 • V-borden (immo) vanaf 5 € /st. 100×70 cm 4mm
 • Stickers vanaf 13 € m2 korte termijn (bestand tegen weersomstandigheden)
 • Stickers Lange termijn 18 € m2

Drukken op hout

Op zoek naar een unieke en sfeervolle manier om je bedrijf op de kaart te zetten? Laat je ontwerp of foto bedrukken op hout. Met een sfeervolle Woodprint heb er een unieke beleving!

Wij bieden verschillende printmogelijkheden aan voor jouw bedrijf of horecagelegenheid. Of het nu gaat om een sfeervolle inrichting, een eigentijds terras, een bespreektafel of een opvallende menukaart, het kan allemaal.

Hout laten bedrukken met je bedrijfslogo, merknaam of tekst?
Wij printen houten reclamedragers voor de zakelijke markt, van kapperszaken tot restaurants. Met bedrukt hout laat je een warme en sfeervolle indruk bij de doelgroep achter. Hout heeft eenmaal een uitnodigende sfeer waar geen ander materiaal tegen op kan.
Met het bedrukken van hout onderscheid je jouw bedrijf van de concurrentie.

Voor de horecawereld is de houten menukaart een unieke manier om gerechten te presenteren. De bedrukking wordt rechtstreeks op het hout geprint. In combinatie met een opvallende huisstijl ben je de concurrentie een stapje voor.

Of wil je een indrukwekkende beleving in een kledingwinkel of bedrijfspand? Laat dan een houten sfeerwand bedrukken met een levensgrote visual of ontwerp.

Hout bedrukking vanaf 25 €

Belettering

Een eyecatcher maken van je ramen of een actie aankondigen via kleurrijke raamstickers? We werken een belettering uit die perfect aansluit bij de locatie en die technisch aangepast is aan de ondergrond. Onze ervaren plaatsers zorgen voor de naadloze uitvoering.

Alle folies hebben een uv- & krasbeschermende laminaatlaag. We gebruiken alleen hoogwaardige kwaliteitsfolies die makkelijk te verwijderen zijn, zonder schade aan het raam. Ook panelen, plexi’s, grote borden … steken wij met onze belettering in een passend jasje.

Grafisch ontwerp

We verzorgen graag de grafische vormgeving van je huisstijl. Sprekende visitekaartjes, een opvallende flyer of zelfs een uniek logo ontwerpen? Na een verkennend gesprek schieten onze designers in actie.
Ons team van grafisch ontwerpers is niet alleen creatief, het kent ook de technische mogelijkheden voor de realisatie van een geslaagde gevel- of autobelettering door en door. Zo kunnen we maatwerk voorzien en jouw bedrijf passend in de markt zetten. Ook voor het drukken van je huisstijlitems kunnen we zorgen.

Raamfolies

Zandstraalfolie is veruit de bekendste soort, maar wist je dat er ook raamfolie bestaat met een extra functie? Warmte- en zonwerende folie is bijvoorbeeld ideaal om de hitte buiten te houden!

In combinatie met zandstraalfolie is raambelettering perfect voor een kantoor of dokterspraktijk. Je creëert een discrete omgeving en tegelijk zet je je naam en je logo in de kijker. Ben je toe aan een nieuwe huisstijl? Alle raamfolie kan snel en zonder schade verwijderd worden en is dus makkelijk te vervangen.

Zandstraalfolie vanaf 22 € m2

Reclameborden

Wil je opvallen met een indrukwekkend reclamebord? Van werfborden over immoborden tot sponsorborden … we hebben het juiste materiaal voor elke toepassing en we adviseren je graag. Een gedetailleerde afwerking is ons visitekaartje.
Weersbestendig en duurzaam, of in de meest specifieke afmetingen of diktes? Wij maken borden in 1 stuk tot 4×2 m of snijden het reclamebord op de gewenste maat. Mag het nog iets specialer? Ook het frezen van vormen en letters hebben we in de vingers.

 • PVC Spandoeken vanaf 15 € m2
 • Heras doeken 340×170 cm vanaf 30 € /st.

Reclame voor, op of aan je deur?

Bij ons zit je goed voor alles rondom de branding van jouw merk, bedrijf, organisatie of evenement. Neem gerust een kijkje in ons portfolio.

Scroll naar boven